Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At arbejde med bæredygtighed i et frokosthus som Jespers Torvekøkken er alt andet end en smurt madpakke at nå i mål med. Det kræver indsigt i kundernes adfærd og holdningsændringer foran buffeten. Men det er en rejse, virksomheden gerne fortsætter, skriver ErhvervKBH.dk.
Hvis op til 50 procent af maden altid kasseres, så kunne man vel bare servere en mindre mængde mad på frokostbuffeterne, tænker de fleste. Men det er ikke så lige til, forklarer Ronny Saul, administrerende direktør og partner i Jespers Torvekøkken.
”Dét, vi er oppe imod, er den her generelle holdning til, at man ikke må ’løbe tør’ i frokostbuffeten. Men det er jo ikke i orden – ud fra et bæredygtigshedssynspunkt,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025