Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At arbejde med bæredygtighed i et frokosthus som Jespers Torvekøkken er alt andet end en smurt madpakke at nå i mål med. Det kræver indsigt i kundernes adfærd og holdningsændringer foran buffeten. Men det er en rejse, virksomheden gerne fortsætter, skriver ErhvervKBH.dk.
Hvis op til 50 procent af maden altid kasseres, så kunne man vel bare servere en mindre mængde mad på frokostbuffeterne, tænker de fleste. Men det er ikke så lige til, forklarer Ronny Saul, administrerende direktør og partner i Jespers Torvekøkken.
”Dét, vi er oppe imod, er den her generelle holdning til, at man ikke må ’løbe tør’ i frokostbuffeten. Men det er jo ikke i orden – ud fra et bæredygtigshedssynspunkt,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024