Franske Accor er blandt verdens største hotelvirksomheder. Kæden er også medejer af amerikanske SBE, som ejer flere restaurantkæder, skriver Table.Skift.com.

Disse restaurantkæder vil gæsterne snart komme til at kende bedre, lyder det fra Accor. Adm. direktør i SBE Sam Nazarian mener for eksempel, at kæden Umami Burger er et godt match med Accor, og at restauranten nemt kan passe ind på et hotel.

Amir Nahai, Accor CEO of food and beverage and lifestyle, fortæller, at værdien består i at lave partnerskaber med restaurant-brands, som har bevist, at de kan klare sig i markedet, og som de rejsende kender.

Læs mere om partnerskabet mellem hotel- og restaurantkæder her.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne