De større konferencelokaler, der blev bygget i 2015, er medvirkende til, at stadig flere gæster tjekker ind på Hotel Koldingfjord, skriver JV.dk.

”Vi glæder os over vækst på både top- og bundlinje, og resultatet på bundlinjen skal ses i relation til, at vi har udvidet konferencefaciliteterne og dermed fået en huslejestigning. Det har spist lidt af overskuddet, men vi er godt tilfredse med udviklingen,” siger Peder J. Madsen der er administrerende direktør på hotellet, der primært lever af konferencegæster.

2018 blev også året, hvor Hotel Koldingfjord modtog rejsebranchens anerkendelse ved at blive udnævnt til "bedste danske hotel uden for hovedstaden" ved den årlige Danish Travel Awards.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne