De større konferencelokaler, der blev bygget i 2015, er medvirkende til, at stadig flere gæster tjekker ind på Hotel Koldingfjord, skriver JV.dk.

”Vi glæder os over vækst på både top- og bundlinje, og resultatet på bundlinjen skal ses i relation til, at vi har udvidet konferencefaciliteterne og dermed fået en huslejestigning. Det har spist lidt af overskuddet, men vi er godt tilfredse med udviklingen,” siger Peder J. Madsen der er administrerende direktør på hotellet, der primært lever af konferencegæster.

2018 blev også året, hvor Hotel Koldingfjord modtog rejsebranchens anerkendelse ved at blive udnævnt til "bedste danske hotel uden for hovedstaden" ved den årlige Danish Travel Awards.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne