De større konferencelokaler, der blev bygget i 2015, er medvirkende til, at stadig flere gæster tjekker ind på Hotel Koldingfjord, skriver JV.dk.

”Vi glæder os over vækst på både top- og bundlinje, og resultatet på bundlinjen skal ses i relation til, at vi har udvidet konferencefaciliteterne og dermed fået en huslejestigning. Det har spist lidt af overskuddet, men vi er godt tilfredse med udviklingen,” siger Peder J. Madsen der er administrerende direktør på hotellet, der primært lever af konferencegæster.

2018 blev også året, hvor Hotel Koldingfjord modtog rejsebranchens anerkendelse ved at blive udnævnt til "bedste danske hotel uden for hovedstaden" ved den årlige Danish Travel Awards.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne