Der skal være et Milling- hotel i København. Det kræver kunderne i Milling Hotels, som ellers kun har værelser i Jylland, på Fyn og på Lolland, skriver Fyens Stiftstidende.

”Vi er nødt til at finde noget i København, det forlanger vores faste kunder. Uden et hotel i hovedstaden er vi ikke landsdækkende, og det er væsentligt, når man skal lave faste aftaler med for eksempel virksomheder”, siger Jan Milling, der sammen med hustruen Dorte Milling ejer Milling Hotels med hovedsæde i Odense.

I januar købte han sit hotel nummer 10 og har dermed opfyldt sin umiddelbare vækstplan. Næste punkt bliver indtoget i København, men det står ikke lige for døren.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne