Med omkring 25.000 medarbejdere i godt 90 danske kantiner er Cheval Blanc Kantiner langt fra nogen lille spiller på det danske kantinemarked, skriver FødevareWatch.dk.

Selskabet er resultatet af en fusion mellem kantinevirksomhederne Claus Tingstrøm A/S og Cheval Blanc Service Restauranter A/S, og de to selskaber har netop fremlagt tallene for 2018.

Samlet er omsætningen i de to selskaber vokset med omkring 19 mio. kr. til cirka 290 mio. kr., bruttofortjenesten er vokset med omkring 14 mio. kr. til 173 mio. kr., og det endelige resultat er gået frem med knap 700.000 kr.

Har du fået læst?

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Madkastellet rykker massivt ind på kantinemarkedet

HUBNORDIC i Ørestad City er KLP Ejendommes bud på fremtidens flerbrugerhuse. Et 120.000 m2 nyt kontortilbud, der skal imødekomme de krav virksomheder i dag stiller, når de vil skabe en attraktiv arbejdsplads og tiltrække de bedste hoveder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne