Med omkring 25.000 medarbejdere i godt 90 danske kantiner er Cheval Blanc Kantiner langt fra nogen lille spiller på det danske kantinemarked, skriver FødevareWatch.dk.

Selskabet er resultatet af en fusion mellem kantinevirksomhederne Claus Tingstrøm A/S og Cheval Blanc Service Restauranter A/S, og de to selskaber har netop fremlagt tallene for 2018.

Samlet er omsætningen i de to selskaber vokset med omkring 19 mio. kr. til cirka 290 mio. kr., bruttofortjenesten er vokset med omkring 14 mio. kr. til 173 mio. kr., og det endelige resultat er gået frem med knap 700.000 kr.

Har du fået læst?

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Nyt magasin: Cateringvirksomhed har specialiseret sig i det unikke

Virksomheder og gæster der vil holde konferencer, events, firmaarrangementer og gallamiddage eller noget helt femte i nogle rammer, der er ud over det sædvanlige er cateringvirksomheden Madkastellets spidskompetence. Virksomheden har opbygget et katalog af interessante lokaler, som blandt andet tæller Den Blå Planet og Nationalmuseet. I det nye nummer af Visitor fortæller direktør og medejer Rasmus Pors mere om filosofien bag.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne