Canblau og Slagterbørsen er fortsat lukket, og Aalborg- restauranterne bliver formentlig ved med at være det, i hvert fald nogle dage endnu. Den direkte årsag er, at selskabet bag restauranterne mandag blev begæret konkurs ved Skifteretten i Aalborg, oplyser kuratoren i boet til Nordjyske Stiftstidende.

Ifølge Mikkel Løgsted har han som kurator været i dialog med den tidligere ejerkreds, men også med andre interesserede, men han har ikke modtaget konkrete bud.

”Ingen har afgivet tilbud på overtagelse af den samlede drift, så hvis nogle andre er interesserede i at videreføre aktiviteterne helt eller delvist, hører vi meget meget gerne fra dem. Min opgave som kurator er at opnå den bedst mulige løsning til gavn for kreditorerne,” siger Mikkel Løgsted.

Har du fået læst?

Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000

Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne