Canblau og Slagterbørsen er fortsat lukket, og Aalborg- restauranterne bliver formentlig ved med at være det, i hvert fald nogle dage endnu. Den direkte årsag er, at selskabet bag restauranterne mandag blev begæret konkurs ved Skifteretten i Aalborg, oplyser kuratoren i boet til Nordjyske Stiftstidende.

Ifølge Mikkel Løgsted har han som kurator været i dialog med den tidligere ejerkreds, men også med andre interesserede, men han har ikke modtaget konkrete bud.

”Ingen har afgivet tilbud på overtagelse af den samlede drift, så hvis nogle andre er interesserede i at videreføre aktiviteterne helt eller delvist, hører vi meget meget gerne fra dem. Min opgave som kurator er at opnå den bedst mulige løsning til gavn for kreditorerne,” siger Mikkel Løgsted.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne