Canblau og Slagterbørsen er fortsat lukket, og Aalborg- restauranterne bliver formentlig ved med at være det, i hvert fald nogle dage endnu. Den direkte årsag er, at selskabet bag restauranterne mandag blev begæret konkurs ved Skifteretten i Aalborg, oplyser kuratoren i boet til Nordjyske Stiftstidende.

Ifølge Mikkel Løgsted har han som kurator været i dialog med den tidligere ejerkreds, men også med andre interesserede, men han har ikke modtaget konkrete bud.

”Ingen har afgivet tilbud på overtagelse af den samlede drift, så hvis nogle andre er interesserede i at videreføre aktiviteterne helt eller delvist, hører vi meget meget gerne fra dem. Min opgave som kurator er at opnå den bedst mulige løsning til gavn for kreditorerne,” siger Mikkel Løgsted.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne