Pizzakæden Domino’s har været lukket i Danmark, siden kæden gik konkurs den 2. marts. Men nu slår de snart dørene op igen, skriver B.T.

Tirsdag blev Domino’s Danmark nemlig solgt til et udenlandsk selskab, som vil drive pizzeriaerne videre. Det bekræfter kurator Morten Hans Jakobsen fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, overfor B.T.

”Det er solgt til et dansk selskab, som er ejet af Domino’s Pizza Enterprises. Det er et australsk foretagende, som i forvejen driver 2.400 Domino’s-forretninger rundt omkring i Australien og flere steder i Europa,” siger Morten Hans Jakobsen.

Domino's Pizza Enterprises oplyser i en pressemeddelelse i Australien, at de har betalt 2,5 millioner euro for Domino's Pizza i Danmark. Det svarer til omkring 18,7 millioner danske kroner.

Har du fået læst?

HORESTA: Ikke behov for skærpet fødevarekontrol

HORESTA opfordrede fredag morgen på TV2/News politikerne til at holde hovedet koldt efter torsdagens Operation X-udsendelse, der beskrev hvordan pizzakæden Domino’s har brugt fødevarer, der havde overskredet udløbsdatoen.

Just Eat går efter kæderne i Danmark

Take away-portalen Just Eat har held med at udbrede leveringstjenesten fra mindre, lokale pizzarier og madsteder til nu også at omfatte nogle af de større og bredere funderede restaurantkæder. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Pizzakæde vokser, men analytikerne forventede mere

Domino’s Pizza, der er at finde mere end 15.000 steder rundt i verden, øgede i kvartalet omsætningen til 779,4 mio. dollar fra 628,6 mio. dollar i samme periode året før, men aktieanalytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en fremgang til 786,3 mio. dollar. Det skriver Ritzau Finans.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne