Pizzakæden Domino’s har været lukket i Danmark, siden kæden gik konkurs den 2. marts. Men nu slår de snart dørene op igen, skriver B.T.

Tirsdag blev Domino’s Danmark nemlig solgt til et udenlandsk selskab, som vil drive pizzeriaerne videre. Det bekræfter kurator Morten Hans Jakobsen fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, overfor B.T.

”Det er solgt til et dansk selskab, som er ejet af Domino’s Pizza Enterprises. Det er et australsk foretagende, som i forvejen driver 2.400 Domino’s-forretninger rundt omkring i Australien og flere steder i Europa,” siger Morten Hans Jakobsen.

Domino's Pizza Enterprises oplyser i en pressemeddelelse i Australien, at de har betalt 2,5 millioner euro for Domino's Pizza i Danmark. Det svarer til omkring 18,7 millioner danske kroner.

Har du fået læst?

Domino's efter kollaps: Vil åbne 120 pizzeriaer

Den amerikanske pizzagigant Domino's Pizza, der tidligere i år blev væltet i Danmark efter en større fødevareskandale, gør nu klar til et opsigtsvækkende comeback på det danske marked, skriver Børsen. Kæden vender konceptet på hovedet og kickstarter sit danske indtog med en storsatsning på restaurantåbninger og en ambitiøs plan om at blive den største spiller på det danske fastfoodmarked.

Domino's genopstår i Danmark – tilbage på mandag

2. marts gik Domino's i Danmark konkurs, og 10. april blev konkursboet så opkøbt af Domino's Pizza Enterprises, som driver 2.400 Domino's-restauranter på verdensplan. Nu går de for alvor ind på det danske marked, skriver BT.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne