Comwell havde i 2018 en omsætning på 890,9 mio. kr. Det er en mindre tilbagegang på -1,4%.

Resultatet før skat er på 18,0 mio. kr. mod 11,5 mio. kr. i 2017. Resultatet af den primære drift er lavere end forventet og er påvirket af en række faktorer.

"Gennem foråret 2018 var der risiko for at en konflikt skulle ramme det danske arbejdsmarked. Comwell oplevede en markant nedgang i ordrebeholdningen og en lang række aflysninger af arrangementer. Dette har haft en negativ indvirkning på omsætningen," siger koncernchef, Peter Schelde.

Som et led i selskabets overordnede strategi er der iværksat tiltag for at udbygge Comwells position på det danske hotel- og konferencemarkedet.

Comwells første hotel i København - Comwell Copenhagen Portside - er under opførsel på en attraktiv placering i København. Med 484 værelser og konferencekapacitet op til 600 personer vil hotellet være Comwells største hotel. Hotellet forventes åbnet i 2. halvår 2020.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Comwell fokuserer på større byer

Comwell har konkrete planer om at udvide hotellerne i Aarhus og Kolding. Hvorimod Comwell opsagde sin kontrakt med hotellet i Sønderborg pr. første januar i år, skriver Børsen.

Comwell allierer sig med global hotelgigant

En større del af gæsterne på Comwells hotel i Aarhus og det kommende hotel i Nordhavn skal være udenlandske. For at ønsket skal gå i opfyldelse, har den danske hotelkæde taget affære og slået pjalterne sammen med Wyndham Hotels & Resorts.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne