Et større udbud af brands betyder, at Carlsberg negler kontrakten med Jensen’s Bøfhus, som er i gang med en turnaround.

”Vi vil blandt andet gerne sælge mere specialøl, end det vi gør i dag, og der er et stykke vej derhen. Derfor tror vi også på, at der bliver et større træk på hanerne, når vi får et større udvalg,” siger Anders Nikolaisen, der er adm. direktør i Jensens Food Group, til Finans og afviser, at han prismæssigt har fået et godt tilbud fra Carlsberg.

Der løber hvert år omkring 750.000 liter sodavand og 250.000 liter øl igennem hanerne i Jensens Bøfhus’ restauranter.

Har du fået læst?

Han skal få Jensens tilbage til fremtiden

Hvordan bringer man Jensens Bøfhus ind i fremtiden som en succesfuld restaurantkæde? Det skal Anders Nikolaisen svare på, som ny direktør for virksomheden. I det nye nummer af Visitor fortæller han, at kæden skal tilbage til rødderne.

Just Eat går efter kæderne i Danmark

Take away-portalen Just Eat har held med at udbrede leveringstjenesten fra mindre, lokale pizzarier og madsteder til nu også at omfatte nogle af de større og bredere funderede restaurantkæder. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne