Nattelivet er fyldt med tilbud om at få tre drinks til prisen for én.

Nu forsøger Skandinaviens største barejer, Rekom, at tage konceptet til et helt nyt niveau. Selskabet er tæt på at lancere betalingsappen Nightpay, hvor brugerne mod en abonnementspris hver måned får en individuel profil og digital barkonto, der automatisk tredobler deres indskud, skriver Finans.dk.

Hvis brugerne eksempelvis skyder 100 kroner ind på kontoen via appen, kan de altså spendere 300 kroner på Rekoms små 100 beværtninger i Danmark, Norge og Finland. Samtidig kan brugerne af Nightpay modtage informationer om alskens arrangementer i bylivet og slippe for at medbringe kreditkort eller kontanter.

Hvis brugerne ikke længere vil have en konto hos Nightpay, kan de uden videre hive pengene ud igen, hvormed beløbet så bliver divideret med tre og altså falder tilbage til det indskudte niveau.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

25-årig afvist på diskotek: ”Dine sko er ikke høje nok”

Hvad der ellers skulle have været en hyggelig aften for 25-årige Patrycja og hendes veninder endte i stor ydmygelse. Pigerne blev nemlig afvist på deres foretrukne diskotek, 101 Club i Birmingham, fordi de havde forkerte sko og strømpebukser på. Det fortæller de til Birmingham Live, der også har været i kontakt diskoteket efterfølgende, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne