Den 5. oktober afholdes Meeting Live Øresund for 3. år i træk. Hele dagen kan danske og svenske mødeplanlæggere holde personlige speedmeetings med ca. 50 venues fra Danmark og Sverige. Samtidig kan deltagerne opleve ”Stadion”, som er et af Malmøs utraditionelle mødesteder, idet konferencesalen har direkte udsyn til det store stadion.

Ideen bag Meeting Live Øresund er, at både mødeplanlægger og venue får sat ord, billeder og ikke mindst ansigter på hinanden ved at tale om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne. Der kan bookes møder direkte på dagen, og der er hvert år etableret nye og værdifulde kontakter, som det alternativt ville være både dyrt og tidskrævende at oparbejde.

Bag arrangementet står svenske Compro Möten & Event samt Kursuslex, som siden 1972 har udviklet og udgivet medier til danske møde-, konference- og eventplanlæggere. Medierne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd og få inspiration til deres arrangement.

Se mere om Meeting Live Øresund: http://www.meetinglive.dk/.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne