Den 5. oktober afholdes Meeting Live Øresund for 3. år i træk. Hele dagen kan danske og svenske mødeplanlæggere holde personlige speedmeetings med ca. 50 venues fra Danmark og Sverige. Samtidig kan deltagerne opleve ”Stadion”, som er et af Malmøs utraditionelle mødesteder, idet konferencesalen har direkte udsyn til det store stadion.

Ideen bag Meeting Live Øresund er, at både mødeplanlægger og venue får sat ord, billeder og ikke mindst ansigter på hinanden ved at tale om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne. Der kan bookes møder direkte på dagen, og der er hvert år etableret nye og værdifulde kontakter, som det alternativt ville være både dyrt og tidskrævende at oparbejde.

Bag arrangementet står svenske Compro Möten & Event samt Kursuslex, som siden 1972 har udviklet og udgivet medier til danske møde-, konference- og eventplanlæggere. Medierne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd og få inspiration til deres arrangement.

Se mere om Meeting Live Øresund: http://www.meetinglive.dk/.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Kendt slot er blevet solgt

Havreholm slot er blevet købt af rigmanden Henrik Frederiksen og skal nu gennemrestaureres. Henrik Frederiksen, der blev mangemillionær på salget af Matas butikker, har tidligere købt Hotel Bretagne i Hornbæk, som han har gennemrenoveret fra a til z, og som åbnede sidste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne