Den 5. oktober afholdes Meeting Live Øresund for 3. år i træk. Hele dagen kan danske og svenske mødeplanlæggere holde personlige speedmeetings med ca. 50 venues fra Danmark og Sverige. Samtidig kan deltagerne opleve ”Stadion”, som er et af Malmøs utraditionelle mødesteder, idet konferencesalen har direkte udsyn til det store stadion.

Ideen bag Meeting Live Øresund er, at både mødeplanlægger og venue får sat ord, billeder og ikke mindst ansigter på hinanden ved at tale om alt det, som udbyderne kan tilbyde og skabe i samarbejde med mødeplanlæggerne. Der kan bookes møder direkte på dagen, og der er hvert år etableret nye og værdifulde kontakter, som det alternativt ville være både dyrt og tidskrævende at oparbejde.

Bag arrangementet står svenske Compro Möten & Event samt Kursuslex, som siden 1972 har udviklet og udgivet medier til danske møde-, konference- og eventplanlæggere. Medierne består af håndbøger, websites, messer og arrangementer, hvor mødeplanlæggere gratis kan finde gode råd og få inspiration til deres arrangement.

Se mere om Meeting Live Øresund: http://www.meetinglive.dk/.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Sinatur Hotel & Konference belønner bæredygtige virksomheder

Sinatur Hotel & Konference har en ambition om at drive hotel på naturens præmisser. Miljøpåvirkningen er så lav som muligt, og økologi og lokale fødevarer er altid første prioritet. Men når man vil skabe en bæredygtig og klimavenlig forretning, må man også involvere de mennesker, man kommer i berøring med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne