Har dine medarbejdere pension i PensionDanmark har de typisk også en sundhedsordning. Sundhedsordningen giver bl.a. adgang til behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut, hvis medarbejderne har problemer i led, muskler og sener.

På den måde kan ordningen være med til at forebygge, at mindre gener udvikler sig til mere alvorlige skader og eventuelt længerevarende sygefravær.

Men mange medarbejdere er ikke klar over, at de har en sundhedsordning, lyder det fra PensionDanmark. Derfor kan det som arbejdsgiver være en god ide at gøre dem opmærksomme på de mange muligheder i ordningen. Den er gratis for medarbejderne at bruge, og der ingen krav om lægehenvisning til de første 15 behandlinger.

I sundhedsordningen er der også et sundhedsteam med 20 erfarne sygeplejersker og socialrådgivere. De sidder klar til at give både medarbejdere og virksomheder råd og vejledning. Fx kan sundhedsteamet rådgive virksomheden om, hvordan man kan håndtere sygemeldte medarbejdere, eller medarbejdere der ofte er syge. Medarbejderen skal blot være omfattet af sundhedsordningen i PensionDanmark. Ring på 7012 1335 alle hverdage kl. 8-21.

Læs mere om PensionDanmarks sundhedsordning på www.pension.dk/virksomhed/sundhed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne