For at styrke salget og fortsætte den positive udvikling, som Hindsgavl Slot i en årrække har oplevet, har man besluttet at ansætte Trine Skou-Nielsen i en nyoprettet stilling som salgsdirektør. Trine Skou-Nielsen kommer fra en stilling som leder af Søhuset Konferencecenter i Hørsholm og tiltræder stillingen på Hindsgavl Slot den 15. september 2018.

Administrerende direktør på Hindsgavl Slot, Uffe Høeg Johansen, ser frem til det nye samarbejde, som skal bidrage til at styrke hotel – og konferencecentrets position på markedet gennem mere målrettet salg.

”Vi har som alle andre virksomheder en strategi for styrkelse af vores forretning, og ansættelsen af en salgsdirektør er et led heri. Jeg er sikker på, at Trine med sin mangeårige brancheerfaring kan være med til at bibeholde Hindsgavl Slots i forvejen stærke position på markedet. ”

Trine Skou-Nielsen kommer til Hindsgavl Slot med 18 års erfaring fra hotel – og restaurationsbranchen, hvoraf hun i de sidste 10 år har arbejdet som leder af Søhuset Konferencecenter.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne