I et forsøg på at tiltrække flere forretningsrejsende er danske Gaest.com, der kalder sig for mødelokalernes svar på Airbnb, gået sammen med et af Europas største loyalitetsprogrammer, SAS Eurobonus.

De over fem millioner medlemmer af SAS EuroBonus kan nu optjene 50 EuroBonus Ekstrapoint for hver gang de bruger 100 kroner på Gaest.com

Gaest.coms medstifter og koncernchef, Anders Boelskifte Mogensen, siger:

”Vi er den første online markedsplads for møder der går sammen med et veletableret flyselskabs loyalitetsprogram som EuroBonus – og dette er kun det første af mange partnerskaber, vi vil annoncere i den nærmeste fremtid.”

Har du fået læst?

København får stort nyt mødecenter

Det finske selskab Huone International åbner tirsdag i næste uge sit første møde- og eventcenter i Danmark. Det ligger tæt på Københavns Lufthavn og Metrostationen Kastrup, skriver Standby.dk.

Mødeplanlæggere: Ansvarlighed bliver det nye sort

Den internationale sammenslutning af mødeplanlæggere og udbydere af innovative mødesteder og trends, IACC’s (The International Anti-Corruption Conference) årlige rapport "Meeting Room of the Future 2019" er netop udgivet i forbindelse med MPI’s World Education Congress, skriver Kursuslex.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne