En blanding af Gomore, Airbnb og Insta-lækre billeder af mødelokaler i alt fra en designerlejlighed til en husbåd eller et hotel. Sådan kunne man beskrive Gaest.com, en udlejningplatform for mødelokaler, der blev stiftet i 2015 og i dag udlejer lokaler i 17 lande, hvor over 3000 værter stiller deres lokaler til rådighed.

Virksomheden vokser, og stifter og direktør Anders Mogensen mener at have fundet en niche i mødemarkedet.

"Det, som Gaest.com bliver brugt til, er alt fra produktpræsentationer til en privat tattoosession, hvor en tatovør og hans kunde havde brug for et sted, hvor de kunne sidde i en time og lave en tatovering færdig. Vi har religiøse gudstjenester, castings til filmproduktioner og tv-interviews," siger Anders Morgensen, der fortæller, at august 2018 er den største måned for Gaest.com hidtil. Her forventer han, at virksomheden vil runde en bookingvolumen på over 1 mio. kr. i Danmark alene.

Helt konkret fungerer Gaest.com lidt ligesom Airbnb eller GoMore ved, at man kan opslå et rum, man gerne vil leje ud. Har man behov for at leje et lokale, kan man søge på geografisk område, tidspunkt og type af event for at finde et rum, der matcher eventet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne