En blanding af Gomore, Airbnb og Insta-lækre billeder af mødelokaler i alt fra en designerlejlighed til en husbåd eller et hotel. Sådan kunne man beskrive Gaest.com, en udlejningplatform for mødelokaler, der blev stiftet i 2015 og i dag udlejer lokaler i 17 lande, hvor over 3000 værter stiller deres lokaler til rådighed.

Virksomheden vokser, og stifter og direktør Anders Mogensen mener at have fundet en niche i mødemarkedet.

"Det, som Gaest.com bliver brugt til, er alt fra produktpræsentationer til en privat tattoosession, hvor en tatovør og hans kunde havde brug for et sted, hvor de kunne sidde i en time og lave en tatovering færdig. Vi har religiøse gudstjenester, castings til filmproduktioner og tv-interviews," siger Anders Morgensen, der fortæller, at august 2018 er den største måned for Gaest.com hidtil. Her forventer han, at virksomheden vil runde en bookingvolumen på over 1 mio. kr. i Danmark alene.

Helt konkret fungerer Gaest.com lidt ligesom Airbnb eller GoMore ved, at man kan opslå et rum, man gerne vil leje ud. Har man behov for at leje et lokale, kan man søge på geografisk område, tidspunkt og type af event for at finde et rum, der matcher eventet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne