En blanding af Gomore, Airbnb og Insta-lækre billeder af mødelokaler i alt fra en designerlejlighed til en husbåd eller et hotel. Sådan kunne man beskrive Gaest.com, en udlejningplatform for mødelokaler, der blev stiftet i 2015 og i dag udlejer lokaler i 17 lande, hvor over 3000 værter stiller deres lokaler til rådighed.

Virksomheden vokser, og stifter og direktør Anders Mogensen mener at have fundet en niche i mødemarkedet.

"Det, som Gaest.com bliver brugt til, er alt fra produktpræsentationer til en privat tattoosession, hvor en tatovør og hans kunde havde brug for et sted, hvor de kunne sidde i en time og lave en tatovering færdig. Vi har religiøse gudstjenester, castings til filmproduktioner og tv-interviews," siger Anders Morgensen, der fortæller, at august 2018 er den største måned for Gaest.com hidtil. Her forventer han, at virksomheden vil runde en bookingvolumen på over 1 mio. kr. i Danmark alene.

Helt konkret fungerer Gaest.com lidt ligesom Airbnb eller GoMore ved, at man kan opslå et rum, man gerne vil leje ud. Har man behov for at leje et lokale, kan man søge på geografisk område, tidspunkt og type af event for at finde et rum, der matcher eventet.

Har du fået læst?

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne