Fagmessen Meeting Live Vest afholdes for første gang nogensinde. Det foregår i Messe C, den 13. november, når over 80 udstillere og hundredevis af mødeplanlæggere samles i Fredericia. Udstillere og gæster kommer fra hele landet, når dette nye træfpunkt for møde- og eventbranchen folder sig ud med repræsentation fra nogle af landets største og bedste mødesteder, eventudbydere og øvrige leverandører til mødebranchen.

At Trekantområdet betragtes som et meget væsentligt område som konferencedestination og som træfpunkt for beslutningstagere fremgår bl.a. af udstillerlisten, som tæller nogle af de absolut største og bedste møde- og konferencesteder i landet. Bag messen står mediehuset for møde- og eventbranchen, Kursuslex.

Ud over de udstillende mødesteder vil der på Meeting Live Vest være udbydere, som viser det nyeste inden for foredrag, forretningsrejser, events, av-udstyr og flere andre områder af relevans for mødebusiness.

Se mere om Meeting Live Vest og udstillerne her.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne