Fagmessen Meeting Live Vest afholdes for første gang nogensinde. Det foregår i Messe C, den 13. november, når over 80 udstillere og hundredevis af mødeplanlæggere samles i Fredericia. Udstillere og gæster kommer fra hele landet, når dette nye træfpunkt for møde- og eventbranchen folder sig ud med repræsentation fra nogle af landets største og bedste mødesteder, eventudbydere og øvrige leverandører til mødebranchen.

At Trekantområdet betragtes som et meget væsentligt område som konferencedestination og som træfpunkt for beslutningstagere fremgår bl.a. af udstillerlisten, som tæller nogle af de absolut største og bedste møde- og konferencesteder i landet. Bag messen står mediehuset for møde- og eventbranchen, Kursuslex.

Ud over de udstillende mødesteder vil der på Meeting Live Vest være udbydere, som viser det nyeste inden for foredrag, forretningsrejser, events, av-udstyr og flere andre områder af relevans for mødebusiness.

Se mere om Meeting Live Vest og udstillerne her.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Kendt slot er blevet solgt

Havreholm slot er blevet købt af rigmanden Henrik Frederiksen og skal nu gennemrestaureres. Henrik Frederiksen, der blev mangemillionær på salget af Matas butikker, har tidligere købt Hotel Bretagne i Hornbæk, som han har gennemrenoveret fra a til z, og som åbnede sidste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne