Fagmessen Meeting Live Vest afholdes for første gang nogensinde. Det foregår i Messe C, den 13. november, når over 80 udstillere og hundredevis af mødeplanlæggere samles i Fredericia. Udstillere og gæster kommer fra hele landet, når dette nye træfpunkt for møde- og eventbranchen folder sig ud med repræsentation fra nogle af landets største og bedste mødesteder, eventudbydere og øvrige leverandører til mødebranchen.

At Trekantområdet betragtes som et meget væsentligt område som konferencedestination og som træfpunkt for beslutningstagere fremgår bl.a. af udstillerlisten, som tæller nogle af de absolut største og bedste møde- og konferencesteder i landet. Bag messen står mediehuset for møde- og eventbranchen, Kursuslex.

Ud over de udstillende mødesteder vil der på Meeting Live Vest være udbydere, som viser det nyeste inden for foredrag, forretningsrejser, events, av-udstyr og flere andre områder af relevans for mødebusiness.

Se mere om Meeting Live Vest og udstillerne her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

International workshop om fremtidens møder og konferencer

Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne