Der er bøf, bernaise og dragshow på menuen, hvis man besøger Restaurant DQ på Marielyst. Peter Andersen, der vandt det danske Melodi Grand Prix i 2007, og han har sammen med tre andre åbnet en restaurant på Marielyst, der deler hans scenenavn, 'DQ'.

Som navnet antyder, bliver der i den grad festet igennem til dragshows på Marielysts strandpromenade.

”Det er gået over al forventning. Vi har kørt med fulde huse til stort set alle shows, vi har lavet. De fleste kan huske mig fra Melodi Grand Prix, så snart de ser fjerene på hovedet. Det har vi kunnet bruge til at få startet stedet op”, fortæller Peter Andersen til Ekstra Bladet.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne