Som et led i udviklingen af konferencestedet, har man besluttet at rebrande stedet og det er ikke blot i form af nyt navn, logo, hjemmeside og identitet, man ønsker også at løfte gæsteoplevelsen yderligere og tilbyde gæsterne rammer, som giver rum til inspiration, udvikling og udfordring under mødet og opholdet.

Spørgsmålet om hvorfor man skifter navnet Koldkærgård ud med Horisont melder sig naturligt, hvorfor overhovedet skifte et navn, som stedet har båret i en menneskealder? Det har Mikkel Kroustrup en god forklaring på:

”Overvejelserne om at skifte navnet Koldkærgård ud med det nye navn Horisont har været undervejs i lang tid. Vi ligger jo midt i Agro Food Park, som netop er kendetegnet ved deres mange udviklingsprojekter på landbrugs- og fødevareområdet og det var derfor helt naturligt for os at følge trop med en udvikling af Koldkærgård på flere niveauer. Samtidig med har navnet Koldkærgård skabt udfordringer for os på de internationale digitale platforme, hvor vi henter flere og flere af vores internationale gæster fra – her fungerer æ, ø og å som bekendt ikke optimalt”, fortæller Mikkel Kroustrup.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

International workshop om fremtidens møder og konferencer

Den internationale mødeindustri oplever konstant nye og skærpede krav fra mødearrangører og -deltagere. Nye digitale muligheder, fokus på klima og bæredygtighed og i særdeleshed på mindeværdige oplevelser er med til at udfordre møde- og konferencecentre.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne