Som et led i udviklingen af konferencestedet, har man besluttet at rebrande stedet og det er ikke blot i form af nyt navn, logo, hjemmeside og identitet, man ønsker også at løfte gæsteoplevelsen yderligere og tilbyde gæsterne rammer, som giver rum til inspiration, udvikling og udfordring under mødet og opholdet.

Spørgsmålet om hvorfor man skifter navnet Koldkærgård ud med Horisont melder sig naturligt, hvorfor overhovedet skifte et navn, som stedet har båret i en menneskealder? Det har Mikkel Kroustrup en god forklaring på:

”Overvejelserne om at skifte navnet Koldkærgård ud med det nye navn Horisont har været undervejs i lang tid. Vi ligger jo midt i Agro Food Park, som netop er kendetegnet ved deres mange udviklingsprojekter på landbrugs- og fødevareområdet og det var derfor helt naturligt for os at følge trop med en udvikling af Koldkærgård på flere niveauer. Samtidig med har navnet Koldkærgård skabt udfordringer for os på de internationale digitale platforme, hvor vi henter flere og flere af vores internationale gæster fra – her fungerer æ, ø og å som bekendt ikke optimalt”, fortæller Mikkel Kroustrup.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne