Bæredygtighed er på alles læber, skriver Tænketanken Frej, og FN’s Verdensmål har givet os en ramme for bæredygtig udvikling. Vi hører ofte om fødevareerhvervets bæredygtighedsudfordringer, der både gælder klimaaftryk, brug af kemikalier og biodiversitet. Alle problematikker der udfordrer opfyldelsen af FN’s Verdensmål.

Men hvilken rolle spiller dansk forbrug- og produktion af fødevarer egentlig for opfyldelsen af FN´s 17 Verdensmål? Kan landmanden mon bidrage til at gøre verden mere bæredygtig? Kan dansk teknologi og knowhow bidrage med løsninger i andre lande? Og hvad kan forbrugerne gøre for at sikre en stadig mere bæredygtig fødevareproduktion?

Det er omdrejningspunktet for Frejs Fødevarekonference 2018, hvor oplægsholdere og deltagere gennem vidensoplæg og workshop i fællesskab vil finde løsningsforslag til, hvordan dansk forbrug- og produktion af fødevarer kan bidrage til at gøre verden mere bæredygtig.

Læs hele programmet og tilmeld dig konferencen på Frejs hjemmeside eller her.

Tid: Torsdag d. 4. oktober 8.30 – 17.00

Sted: København, Restaurant Bellahøj, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj

Restaurant i veganer-shitstorm

Fiskerne på den knap 70 meter lange kutter, Rock All S 364, ud for Skagen kiggede en ekstra gang, da de i sidste uge landede en cirka tre meter lang rævehaj på 198 kilo, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne