Bæredygtighed er på alles læber, skriver Tænketanken Frej, og FN’s Verdensmål har givet os en ramme for bæredygtig udvikling. Vi hører ofte om fødevareerhvervets bæredygtighedsudfordringer, der både gælder klimaaftryk, brug af kemikalier og biodiversitet. Alle problematikker der udfordrer opfyldelsen af FN’s Verdensmål.

Men hvilken rolle spiller dansk forbrug- og produktion af fødevarer egentlig for opfyldelsen af FN´s 17 Verdensmål? Kan landmanden mon bidrage til at gøre verden mere bæredygtig? Kan dansk teknologi og knowhow bidrage med løsninger i andre lande? Og hvad kan forbrugerne gøre for at sikre en stadig mere bæredygtig fødevareproduktion?

Det er omdrejningspunktet for Frejs Fødevarekonference 2018, hvor oplægsholdere og deltagere gennem vidensoplæg og workshop i fællesskab vil finde løsningsforslag til, hvordan dansk forbrug- og produktion af fødevarer kan bidrage til at gøre verden mere bæredygtig.

Læs hele programmet og tilmeld dig konferencen på Frejs hjemmeside eller her.

Tid: Torsdag d. 4. oktober 8.30 – 17.00

Sted: København, Restaurant Bellahøj, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne