Sunset Boulevard slår i dag dørene op til en spritny restaurant i Skejby i det nordlige Aarhus. Trygfondens familiehus, som er en del af Børn og Unge-afdelingen på Aarhus Universitetshospital i Skejby, bliver en central del af festlighederne på åbningsdagen. Restaurantens ejer, Brian Houensgaard, glæder sig over samarbejdet.

”Jeg har selv været indlagt ad flere omgange som ung. Så jeg ved, hvor kedeligt det er at ligge deroppe. Nu vil jeg gerne give lidt igen og sætte kulør på deres hverdag, for det rammer mig simpelthen ekstra hårdt at se børn være indlagt på sygehuset”, siger Brian Houensgaard, der har tilbudt transport af børnene og deres familier.

33-årige Brian Houensgaard overtog 1. januar 2018 Sunset Boulevard-restauranten på Klostertorv i Aarhus efter næsten 15 års erfaring fra fast food- og conveniencebranchen.

”Vi er superglade for at kunne udvide vores samarbejde med Brian Houensgaard, og det går stærkt! Det er ret unikt, at han i løbet af ni måneder er blevet ejer af to restauranter. Han har talent, gejst og gnist, og han engagerer sig i sine medarbejdere. Vi glæder os helt vildt til at se Brian og teamet brillere og for alvor udfordre det aarhusianske madmarked”, siger Jens Broch, CEO i Sunset Boulevard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne