Brummen og bippen fra mobiltelefoner kan forstyrre og fjerne nærværet. Det prøver Gl. Brydegaard på Fyn at gøre noget ved med mobilfri mødetilbud og børnehaver til mobiltelefonen.

"Vi synes selv, at teknologien fylder meget i vores liv, og vi kan selv mærke, at vi bliver forstyrret hele tiden. Man er ikke nærværende. Især til møder."

Sådan lyder det fra Connie Østergaard, direktør for hotel og konferencencenter Gl. Brydegaard på Sydfyn, der siden marts har haft tilbuddet "Offline 24". Her kan mødegæster aflevere deres mobil i en kasse i receptionen, mens de er på kursus eller konference.

Har du fået læst?

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne