Peter Høgh Pedersen er vendt hjem efter 19 år i udlandet for at stå i spidsen for hotelprojektet i det gamle centralposthus i København.

"Filosofien for vores hotel er, at folk skal komme ind og sidde hos os og logge ind på vores internet fuldstændig som en Starbucks. De kan sidde her og sende nogle beskeder og arbejde lidt. Vi vil gerne have, at det igen bliver et knudepunkt for kommunikation," lyder det fra Peter Høgh Pedersen.

Hotellet skal ikke være forbeholdt gæster med et nøglekort og en reservation. Håbet er, at københavnere af alle slags vil fylde et "bytorv" i hotellets midte med klikken fra laptops, latte-slubren og fornemmelsen af at være midt i en pulserende, tilbagelænet metropol. Det kommer vi tilbage til.

Hotellet vil have mødekapacitet til ca. 1500 mødegæster i form af en stor balsal og 8 mindre mødelokaler i det, der var posthusets gård til hestevogne. Og der er allerede afsætning på stolene mellem murene fra 1912.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne