Peter Høgh Pedersen er vendt hjem efter 19 år i udlandet for at stå i spidsen for hotelprojektet i det gamle centralposthus i København.

"Filosofien for vores hotel er, at folk skal komme ind og sidde hos os og logge ind på vores internet fuldstændig som en Starbucks. De kan sidde her og sende nogle beskeder og arbejde lidt. Vi vil gerne have, at det igen bliver et knudepunkt for kommunikation," lyder det fra Peter Høgh Pedersen.

Hotellet skal ikke være forbeholdt gæster med et nøglekort og en reservation. Håbet er, at københavnere af alle slags vil fylde et "bytorv" i hotellets midte med klikken fra laptops, latte-slubren og fornemmelsen af at være midt i en pulserende, tilbagelænet metropol. Det kommer vi tilbage til.

Hotellet vil have mødekapacitet til ca. 1500 mødegæster i form af en stor balsal og 8 mindre mødelokaler i det, der var posthusets gård til hestevogne. Og der er allerede afsætning på stolene mellem murene fra 1912.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TDC-direktør bliver formand for Sushi-kæde

Koncerndirektør i TDC Jens Aaløse er blevet bestyrelsesformand i sushikæden Stick 'n' Sushi. Her skal han ifølge Børsen være med til at øge tilstedeværelsen på det tyske marked, hvor Sticks 'n' Sushi i dag har en restaurant.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne