Peter Høgh Pedersen er vendt hjem efter 19 år i udlandet for at stå i spidsen for hotelprojektet i det gamle centralposthus i København.

"Filosofien for vores hotel er, at folk skal komme ind og sidde hos os og logge ind på vores internet fuldstændig som en Starbucks. De kan sidde her og sende nogle beskeder og arbejde lidt. Vi vil gerne have, at det igen bliver et knudepunkt for kommunikation," lyder det fra Peter Høgh Pedersen.

Hotellet skal ikke være forbeholdt gæster med et nøglekort og en reservation. Håbet er, at københavnere af alle slags vil fylde et "bytorv" i hotellets midte med klikken fra laptops, latte-slubren og fornemmelsen af at være midt i en pulserende, tilbagelænet metropol. Det kommer vi tilbage til.

Hotellet vil have mødekapacitet til ca. 1500 mødegæster i form af en stor balsal og 8 mindre mødelokaler i det, der var posthusets gård til hestevogne. Og der er allerede afsætning på stolene mellem murene fra 1912.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne