Solen har skinnet ekstra meget denne sommer – også på de fem danske ferieparker i Landal GreenParks, der er helt ny spiller på det danske ferieparkmarked. I juli og august opnåede parkerne en samlet vækst i gæstetallet på 8 procent sammenlignet med samme periode sidste år, hvor parkerne endnu ikke hørte under Landal-brandet.

Stigningen er især båret hjem af markant vækst i gæstetrafikken fra udlandet. Alene fra Belgien og Tyskland voksede strømmen i sommersæsonen således med henholdsvis 35 og 37 procent.

”Ejerskiftet har haft en tydelig effekt på gæstestrømmen til parkerne. Vi er blevet en del af en international kæde, og det åbner mulighed for at styrke markedsføringen på markeder, vi ikke tidligere har haft adgang til. Eksempelvis har vi set en flyvende udvikling i trafikken fra Holland, som er blevet vores andenstørste marked. Vi har også fået godt fat i de belgiske og tyske gæster, der ellers ikke har haft tradition for ferie i danske ferieparker,” siger Salg- og Marketing Manager i Landal GreenParks Danmark, Kent Lodberg.

Overnatningstal: Danskerne nød sensommeren på hotel

Mens sensommervarmen slog alle rekorder i år søgte mange turister ind på et af Danmarks mange hoteller. I hvert fald noterede hotelbranchen sig for flere end 1,8 mio. overnatninger i august, hvilket er næsten 40.000 flere end samme måned sidste år. Det er samtidig det højeste antal hotelovernatninger for august nogensinde.

Varmen skruer op for hotelbookinger

Maj og starten af juni var rekord varm, og det er ikke kun termometeret, der har været rødglødende. Det samme kan siges for telefoner og hjemmesider for de danske kroer og hoteller i kæden Small Danish Hotels.

Sådan rammer tørken restauranterne og hotellerne

Restauranterne har flere gæster, de bliver længere og køber mere. Hedebølgen fylder bordene op med danske og udenlandske gæster, og de mindre hoteller melder om flere sommerbookinger end sidste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne