Den nye Sunset Boulevard-restaurant, som er ved at blive bygget i Rødekro lige ved motorvejsafkørslen, åbner om cirka tre måneder. Det fortæller administrerende direktør i fastfoodkæden, Jens Broch.

”Vi åbner i slutningen af december. Den præcise dato har vi ikke helt endnu”, siger han.

Den nye restaurant bliver samtidig kædens første i Sønderjylland. I dag er den nærmeste placeret i Kolding. Jens Broch er glad for den nye placering, og han glæder sig over, at kæden nu bliver repræsenteret i det sønderjyske.

”Den kommer til at ligge lige ud til motorvejen, hvor der er rigtig meget trafik. Så det er en optimal placering for os som restaurantkæde”, siger Jens Broch.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne