CSR People Prize har til formål at hylde virksomheder, der tager et særligt socialt ansvar, og i år uddeles prisen for 20. gang i træk. Seks virksomheder er nu endeligt nomineret til prisen, og vinderne findes 1. oktober.

Det er virksomheder, som eksempelvis udmærker sig ved at skabe job til flygtninge, sårbare unge eller andre mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Tager hånd om medarbejdere, der risikerer at miste fodfæstet på arbejdsmarkedet, eller ved at forebygge sygdom og nedslidning.

CSR People Prize uddeleles i to kategorier. En til store virksomheder med mere end 100 ansatte. Og en til virksomheder med færre end 100 ansatte. I kategorien af små og mellemstore virksomheder er Dronning Louise i Esbjerg nomineret for sit utrættelige arbejde med integration og CSR.

Som noget nyt uddeles i år også en CSR People Ærespris, der går til en erhvervsperson, som gennem sit personlige virke har løftet et stort socialt ansvar. Priserne uddeles til Cabis årskonference, der har titlen Fra FN’s Verdensmål til bundlinjen i dit firma. Det sker 1. oktober på Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne