Halifax Burgers slog for nylig dørene op for sin seneste restaurant, hvilket var i Roskilde, og over de seneste 12 måneder er kæden vokset også med afdelinger i Lyngby, Hillerød og Køge - til i alt 11 lokationer.

Over de kommende år vil burgerkæden, der åbnede sin allerførste restaurant i Frederiksborggade i København tilbage i august 2007, fortsætte det hastige tempo for nyetableringer.

”Vi vil rigtig gerne ekspandere til resten af Danmark, og vi har et ønske om at være landsdækkende med 20 restauranter i 2020,” lyder ambitionen fra medejer og adm. direktør i Halifax Burgers Ulrich Bøving Dehler.

Åbningerne uden for København - først i Hillerød og siden i Køge og nu Roskilde - var ifølge direktøren en vigtig test af, om konceptet ville holde i mindre byer end København, og resultatet af den test har givet blod på tanden til at fortsætte i det høje gear.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne