Til januar skal Kenneth Toft-Hansen igen dystre imod de tunge kandidater når det gælder de uofficielle verdensmesterskaber for kokke – Bocuse d´Or - i Lyon.

Lige nu forbereder han sig i det stille på den kommende konkurrence, og det samme gør akademiet bag Bocuse d´Or i Danmark. Kenneth klarede sig jo virkeligt godt i Italien, så stemningen er god i køkkenet.

Akademiet har netop ansat Ulla Trolle som ny generalsekretær.

Ulla Trolle kommer fra reklamebranchen, hvor hun igennem årene har været ansvarlig både økonomisk og projektledelsesmæssigt for kampagner til nogle af de største virksomheder i Danmark. Ullas opgave for Bocuse d´Or bliver at styrke foreningen økonomisk og organisatorisk. Både forud for Lyon her til januar og for de kommende mange konkurrencer.

Læs mere om Bocuse d´Or her.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne