Bekæmpelse af madspild er et af de varmeste temaer blandt forbrugere og detailhandelen, og det har selskabet Too Good To Go, stor succes med at kapitalisere på.

Selskabet, der har en byggematador, en it-milliardær og to kvindelige millionærer i ejerkredsen, har på få år bygget en forretning, der årligt sælger millioner af måltider, der ellers ville være endt i skraldespanden. Nu har de netop landet en ny aftale med Q8, hvor Too Good To Go vil sælge overskudsmad gennem kædens 107 tankstationer i Danmark.

I ejerkredsen sidder blandt andre Mette Lykke, medstifter af fitness-appen Endomondo, it-milliardæren Preben Damgaard, byggematadoren Torben Lind, der ejer typehusvirksomheden Lind & Risør og Birgit Aaby, der har startet rengøringsvirksomheden Combiservice og er kendt fra tv-programmet "Løvens Hule".

Indtil videre er der blevet investeret 70 mio. kr. i Too Good To Go, der endnu har til gode at se sorte tal på bundlinjen.

Det skal være sjovt at undgå madspild

Mindre madspild er ikke en ny tanke i HORESTA. Men hvor det tidligere var et rent økonomisk spørgsmål, som kunne forvandle røde bundlinjer til sorte, er der i dag også et tydeligt miljøaspekt i det. Og HORESTAs medlemmer har det sjovt med at finde på nye ideer, skriver Planet-Tech.dk.

Kom til madspildsseminar ved Bite Copenhagen

eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne