Bekæmpelse af madspild er et af de varmeste temaer blandt forbrugere og detailhandelen, og det har selskabet Too Good To Go, stor succes med at kapitalisere på.

Selskabet, der har en byggematador, en it-milliardær og to kvindelige millionærer i ejerkredsen, har på få år bygget en forretning, der årligt sælger millioner af måltider, der ellers ville være endt i skraldespanden. Nu har de netop landet en ny aftale med Q8, hvor Too Good To Go vil sælge overskudsmad gennem kædens 107 tankstationer i Danmark.

I ejerkredsen sidder blandt andre Mette Lykke, medstifter af fitness-appen Endomondo, it-milliardæren Preben Damgaard, byggematadoren Torben Lind, der ejer typehusvirksomheden Lind & Risør og Birgit Aaby, der har startet rengøringsvirksomheden Combiservice og er kendt fra tv-programmet "Løvens Hule".

Indtil videre er der blevet investeret 70 mio. kr. i Too Good To Go, der endnu har til gode at se sorte tal på bundlinjen.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne