Bekæmpelse af madspild er et af de varmeste temaer blandt forbrugere og detailhandelen, og det har selskabet Too Good To Go, stor succes med at kapitalisere på.

Selskabet, der har en byggematador, en it-milliardær og to kvindelige millionærer i ejerkredsen, har på få år bygget en forretning, der årligt sælger millioner af måltider, der ellers ville være endt i skraldespanden. Nu har de netop landet en ny aftale med Q8, hvor Too Good To Go vil sælge overskudsmad gennem kædens 107 tankstationer i Danmark.

I ejerkredsen sidder blandt andre Mette Lykke, medstifter af fitness-appen Endomondo, it-milliardæren Preben Damgaard, byggematadoren Torben Lind, der ejer typehusvirksomheden Lind & Risør og Birgit Aaby, der har startet rengøringsvirksomheden Combiservice og er kendt fra tv-programmet "Løvens Hule".

Indtil videre er der blevet investeret 70 mio. kr. i Too Good To Go, der endnu har til gode at se sorte tal på bundlinjen.

Arrangement: Mød stjernekokke og bliv inspireret

Vil du inspireres til, hvordan du kan balancere økonomien, når du køber mere lokalt, økologisk og højere kvalitet? Og vil du opleve en hyggelig og lærerig dag med inspirationsoplæg fra store kokkeprofiler og brancheeksperter med en efterfølgende rundvisning på Bite i gode kollegers selskab?

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne