Bekæmpelse af madspild er et af de varmeste temaer blandt forbrugere og detailhandelen, og det har selskabet Too Good To Go, stor succes med at kapitalisere på.

Selskabet, der har en byggematador, en it-milliardær og to kvindelige millionærer i ejerkredsen, har på få år bygget en forretning, der årligt sælger millioner af måltider, der ellers ville være endt i skraldespanden. Nu har de netop landet en ny aftale med Q8, hvor Too Good To Go vil sælge overskudsmad gennem kædens 107 tankstationer i Danmark.

I ejerkredsen sidder blandt andre Mette Lykke, medstifter af fitness-appen Endomondo, it-milliardæren Preben Damgaard, byggematadoren Torben Lind, der ejer typehusvirksomheden Lind & Risør og Birgit Aaby, der har startet rengøringsvirksomheden Combiservice og er kendt fra tv-programmet "Løvens Hule".

Indtil videre er der blevet investeret 70 mio. kr. i Too Good To Go, der endnu har til gode at se sorte tal på bundlinjen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kom til madspildsseminar ved Bite Copenhagen

eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.

Hotelkæde fremlægger ærligt tal på madspild under Folkemødet

Som et nyt tiltag i kampen mod madspild tog Sinatur Hotel & Konference den digitale teknologi i brug under dette års Folkemøde i Allinge og målte det samlede madspild i hotellets pop-up café og restaurant, Mad & Mødestedet. Det foregik med hjælp fra et digitalt madspildsværktøj, der er udviklet af softwarevirksomheden, eSmiley.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne