Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fra den 1. januar er det ikke længere muligt at nyde små gourmetretter på Mmoks i Odense. Restauranten serverer for sidste gang den 31. december, meddeler Mmoks på sin Facebookside.
”Det er med vemod, vi må meddele, at vi den 31. december kører sidste service. Mads (Mads Friis Nielsen, indehaver af restauranten, red.), som døjer med gigt, har efter megen overvejelse besluttet, at han har brug for at holde en pause og fokusere på at få det bedre”, kan man læse på siden.
For drengene bag Mmoks har det været spændende eventyr, fremgår det på Facebook, hvor det også fremgår, at indehaveren, der er 25 år, har kæmpet med rygsøjlegigt, siden han var 16 år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024