Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra den 1. januar er det ikke længere muligt at nyde små gourmetretter på Mmoks i Odense. Restauranten serverer for sidste gang den 31. december, meddeler Mmoks på sin Facebookside.

”Det er med vemod, vi må meddele, at vi den 31. december kører sidste service. Mads (Mads Friis Nielsen, indehaver af restauranten, red.), som døjer med gigt, har efter megen overvejelse besluttet, at han har brug for at holde en pause og fokusere på at få det bedre”, kan man læse på siden.

For drengene bag Mmoks har det været spændende eventyr, fremgår det på Facebook, hvor det også fremgår, at indehaveren, der er 25 år, har kæmpet med rygsøjlegigt, siden han var 16 år.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Log ind