Danmarks dygtige mødeplanlæggere skal mødes på Sydfyn til maj. Det står klart, efter organisationen bag Planner Days har udpeget området omkring Svendborg som værter for arrangementet i 2019.

 ”Jeg er utrolig glad for, at Mødeøen Fyn og vores mange spændende partnere får lov til at danne rammerne for Planner Days 2019 og får muligheden for at vise Fyn frem for en spændende skare af mødebookere,” siger Tina Schütt, der er forretningsudvikler hos Destination Fyn – en del af Udvikling Fyn. Det er hende, som sammen med en række partnere omkring Svendborg står bag ansøgningen om værtskabet.

Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid, Danske Konferencecentre, er blandt arrangørerne, og hun ser også frem til arrangementet:

”Vi glæder os meget til at afprøve faciliteterne på Sydfyn. Det er en unik mulighed for områdets aktører, til at vise, hvorfor landets dygtigste og mest købestærke mødeplanlæggere skal lægge deres fremtidige møder, konferencer og kurser hos dem,” siger Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør i Danske Konferencecentre, og en del af styregruppen bag Planner Days.

Hotel leder stadig efter den rette forpagter

Hvem skal forpagte det nyrenoverede Glamsbjerg Hotel? Det er det store ubesvarede, lokale spørgsmål og benspænd, som stadig ikke er besvaret. Men et svar er formentlig snart på vej, skal man tro ejeren af huset Jens Poulsen, skriver Fyens Stiftstidende.

Hotel er solgt igen

Ejendomsselskabet Söze Invest ApS, der holder til i Aarhus og har speciale i udlejningsejendomme og ejendomsudvikling, har købt Otterup Hotel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne