Copenhagen Street Food på PapirØen har fået anerkendelse og priser fra både ind-og udland. Nu er grundlæggerne af markedet, Julian Group, også blevet tildelt en Gazelle – en titel Børsen årligt tildeler hurtigtvoksende virksomheder.

”Jeg er utrolig stolt over, at vi er blevet Gazellevirksomhed”, fortæller Jesper Møller, en af grundlæggerne af Copenhagen Street Food og ejer af Julian Group.

”Ikke fordi det viser, at vi i Copenhagen Street Food har tjent så og så meget mere hvert år, men fordi det viser, at vi har formået at skabe et mødested i København, hvor både lokale gæster og turister har delt gode stunder og madoplevelser og er kommet hinanden ved”, siger han.

Børsen tildeler Gazelle-titlen til danske virksomheder, der fordobler sin omsætning over en fire-årig periode. Fire år var netop den periode det velbesøgte street food-marked på PapirØen i København eksisterede, og som alene i 2017 blev besøgt af 1,5 million gæster.

Streetfoodmarkeder skyder op overalt

Over alt i landet åbner der i disse år streetfoodmarkeder. Fænomenet opstod i 2011 med Torvehallerne i København, og i dag har markederne spredt sig til hele landet.

Stort madmarked på Østerbro udvider med restaurant

I februar 2018 åbnede Hahnemanns Køkken et stort madhus på 1000 kvm på Ydre Østerbro i København. Et område, der længe har været i gang med noget af en transformation for at skabe en grønnere bydel.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne