Copenhagen Street Food på PapirØen har fået anerkendelse og priser fra både ind-og udland. Nu er grundlæggerne af markedet, Julian Group, også blevet tildelt en Gazelle – en titel Børsen årligt tildeler hurtigtvoksende virksomheder.

”Jeg er utrolig stolt over, at vi er blevet Gazellevirksomhed”, fortæller Jesper Møller, en af grundlæggerne af Copenhagen Street Food og ejer af Julian Group.

”Ikke fordi det viser, at vi i Copenhagen Street Food har tjent så og så meget mere hvert år, men fordi det viser, at vi har formået at skabe et mødested i København, hvor både lokale gæster og turister har delt gode stunder og madoplevelser og er kommet hinanden ved”, siger han.

Børsen tildeler Gazelle-titlen til danske virksomheder, der fordobler sin omsætning over en fire-årig periode. Fire år var netop den periode det velbesøgte street food-marked på PapirØen i København eksisterede, og som alene i 2017 blev besøgt af 1,5 million gæster.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Designhostel i Aarhus får eksklusivt madunivers

I april 2020 åbner Brøchner Hotel et nyt hostel i Aarhus, når det gamle Hovedbibliotek bliver til Book1 Design Hostel. Her kan gæster fra hele verden ikke bare nyde overnatninger i behagelige omgivelser - de får også mulighed for at gå på opdagelse i et madunivers med en lang række lækre fristelser fra den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB, skriver Randers Amtsavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne