Copenhagen Street Food på PapirØen har fået anerkendelse og priser fra både ind-og udland. Nu er grundlæggerne af markedet, Julian Group, også blevet tildelt en Gazelle – en titel Børsen årligt tildeler hurtigtvoksende virksomheder.

”Jeg er utrolig stolt over, at vi er blevet Gazellevirksomhed”, fortæller Jesper Møller, en af grundlæggerne af Copenhagen Street Food og ejer af Julian Group.

”Ikke fordi det viser, at vi i Copenhagen Street Food har tjent så og så meget mere hvert år, men fordi det viser, at vi har formået at skabe et mødested i København, hvor både lokale gæster og turister har delt gode stunder og madoplevelser og er kommet hinanden ved”, siger han.

Børsen tildeler Gazelle-titlen til danske virksomheder, der fordobler sin omsætning over en fire-årig periode. Fire år var netop den periode det velbesøgte street food-marked på PapirØen i København eksisterede, og som alene i 2017 blev besøgt af 1,5 million gæster.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Snart åbner madmekka i Københavns gamle festgård

Boltens Gård ved Gothersgade i hjertet af København har i mange år været centrum for fest og farver, men nu bliver gården omdannet til et madmarked under navnet Boltens Food Court. Det gamle palæ skal huse 30 stader over 3000 kvm og åbner lørdag 13. april. Det skriver Politiken.

73 Børsen gazeller i hotel- og restaurationsbranchen

Børsen har kåret landets gazellevirksomheder i 2018. Og af de i alt 2.099 gazeller finder man 73 gazeller i hotel- og restaurationsbranchen fordelt over hele landet. Det svarer til 3,5 procent af det samlede antal gazeller i Danmark. Hele 43 procent af gazellerne i hotel- og restaurationsbranchen er restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne