Green Key er et internationalt anerkendt miljømærke, som tildeles turistvirksomheder, der gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. I Danmark er Green Key også kendt som Den Grønne Nøgle. I 2018 har organisationen i deres Best Practice Competition hædret turistvirksomheder, der fokuserer på at fortælle om og involvere gæsterne i virksomhedens arbejde med bæredygtighed.

Storebælt Sinatur Hotel & Konference sluttede på en fornem andenplads i konkurrencen. Den portugisiske restaurant A Cozinha por António Loureiro vandt Best Practice Competition 2018, mens STF Lugnåsbergets Vandrarhem i Sverige sluttede på en tredjeplads.

”På Storebælt Sinatur Hotel & Konference er vi enormt stolte af en andenplads i Green Key’s Best Practice Competition 2018. Vi gør hver eneste dag vores ypperste for at arbejde bæredygtigt og har for eksempel fokus på miljørigtig energi og en gastronomi båret af råvarer fra lokale producenter og økologi”,  forklarer direktør Jan Grimstrup Larsen, der sammen med konferencehotellets medarbejdere er dygtig til at fortælle om og involvere gæsterne i hotellets bæredygtige fokus.

Hotel Randers bliver Green Key hotel

Hoteller mødes i stigende grad med krav fra kunderne om at tage ansvar og skrue ned for forbruget. Hos Hotel Randers har man taget konsekvensen og er gået målrettet efter miljømærkningen Green Key, fortæller Randersidag.dk.

Skagenhotel opnår miljøcertificering

”Vi har arbejdet med miljø og bæredygtighed længe, og Green Key certificeringen er derfor et naturligt skridt i en målrettet proces,” siger direktør for Color Hotel Skagen, Rikke Gandrup.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne