Når fagmessen Madværkstedet åbner 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København, bliver det med solid opbakning fra fødevarebranchen. 80 procent af udstillerarealet er allerede udsolgt, og nu er der kun få stande tilbage:

”Ligesom ved første messe i 2017 har vi endnu en gang fået en fantastisk modtagelse fra hele branchen, og derfor er vi også meget stolte over, at vi fem måneder før messestart nærmer os udsolgt. Der er både gengangere, men også mange helt nye udstillere, som vil være en del af Madværkstedet. Vi glæder os over, at så stor en del af branchen bakker op om messen, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, der arrangerer Madværkstedet.

Madværkstedet består primært af fødevareproducenter, men på messen deltager også nonfood-leverandører og vinproducenter. Messen bliver et levende værksted med foredrag, workshops og produktpræsentationer, hvor det er muligt at hente inspiration fra flere end 150 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden.

Madværkstedet arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne. Messen finder sted den 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Årets Kok & Årets Tjener: Få din gratisbillet til Formland-messen

Vil du være med, når konkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener løber af stablen den 2. februar i MCH Messecenter Herning? Konkurrencerne finder sted under Formland-messen, så der vil også være rig mulighed for at lade sig inspirere med designprodukter og nyheder.

Stor madmesse vender tilbage 26. - 27. marts 2019

26. – 27. marts 2019 åbner Madværkstedet – fødevarebranchens mødested i København – endnu en gang dørene. Deltagerne kan glæde sig til at opleve de nyeste trends og tendenser, når Lokomotivværkstedet bliver forvandlet et mekka af fødevarer, hvor de fremmødte kan møde flere end 150 udstillere – lige fra grossister og leverandører til etablerede brands og lokale fødevareproducenter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne