Når fagmessen Madværkstedet åbner 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København, bliver det med solid opbakning fra fødevarebranchen. 80 procent af udstillerarealet er allerede udsolgt, og nu er der kun få stande tilbage:

”Ligesom ved første messe i 2017 har vi endnu en gang fået en fantastisk modtagelse fra hele branchen, og derfor er vi også meget stolte over, at vi fem måneder før messestart nærmer os udsolgt. Der er både gengangere, men også mange helt nye udstillere, som vil være en del af Madværkstedet. Vi glæder os over, at så stor en del af branchen bakker op om messen, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, der arrangerer Madværkstedet.

Madværkstedet består primært af fødevareproducenter, men på messen deltager også nonfood-leverandører og vinproducenter. Messen bliver et levende værksted med foredrag, workshops og produktpræsentationer, hvor det er muligt at hente inspiration fra flere end 150 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden.

Madværkstedet arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen MLDK - Mærkevareleverandørerne. Messen finder sted den 26.-27. marts 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Nu kan du sikre dig billet til Foodexpo 2020

Der er åbnet op for billetregistreringen til Foodexpo 2020, og MCH Messecenter Herning mærker allerede nu stor interesse for messen. Messen har et rekordstort program og masser af nye tiltag.

Hvem skal være Årets Kok 2020?

Før Rasmus Kofoed og Kenneth Toft-Hansen vandt hver deres Bocuse d’Or-statuette i guld, og dermed retten til at kalde sig verdens bedste kok, havde de også en anden titel til fælles. De har nemlig begge prøvet at vinde Årets Kok-konkurrencen.

Hvem er Danmarks dygtigste tjener?

Hvem kan levere service til den helt store guldmedalje? Sidste år løb Karina Grand Kannegaard med titlen som Årets Tjener 2019, og HORESTA og 3F har afgivet startskuddet til jagten på hendes efterfølger.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne