Kvalitetsburgere til overkommelige priser. Sådan beskriver Grillen Burgerbar selv sit koncept, der de seneste år er vokset til en kæde af otte restauranter landet over.

Men efter at have oplevet det ene overskud efter det andet siden stiftelsen i 2013, har selskabet bag burgerkæden nu for første gang underskud.

Grillen Group ApS kom således ud af 2017/2018 med et underskud efter skat på næsten en halv mio. kr.

"Gruppens restauranter leverer samlet set et utilfredsstillende resultat for 2017/2018," står der i et nyt regnskab fra Grillen Group ApS.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

Brødrepars forlystelsespark tjener millioner

Djurs Sommerland kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med et overskud på 24,4 mio. kr. Det var 1 mio. kr. mere end året forinden, og adm. direktør Henrik B. Nielsen synes, det er meget fornuftigt. Han forventer, at væksten fortsætter, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne