Kvalitetsburgere til overkommelige priser. Sådan beskriver Grillen Burgerbar selv sit koncept, der de seneste år er vokset til en kæde af otte restauranter landet over.

Men efter at have oplevet det ene overskud efter det andet siden stiftelsen i 2013, har selskabet bag burgerkæden nu for første gang underskud.

Grillen Group ApS kom således ud af 2017/2018 med et underskud efter skat på næsten en halv mio. kr.

"Gruppens restauranter leverer samlet set et utilfredsstillende resultat for 2017/2018," står der i et nyt regnskab fra Grillen Group ApS.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne