En ny rapport om mødemarkedets økonomiske betydning i Danmark konkluderer, at kongresser og konferencer udgør en større og større del af dansk turisme, oplyser VisitAalborg i en pressemeddelelse.

Organisationen skriver, at der i 2017 blev afholdt 4.118 kongresser og konferencer i Nordjylland mod 3.100 i 2010 - en stigning på 33 procent. Rapporten viser dog, at det samlede antal møder i regionen gik tilbage med 15 pct.

”Rapporten dokumenterer kongres- og konferenceturismens store betydning for hele landet. Og det er godt at se den store stigning i antallet af internationale besøgende, specielt til kongresser og konferencer. De internationale kongresser og konferencer er ikke bare værdifulde målt i omsætning på mødemarkedet, men de skaber også værdi for Danmark på mange andre måder. De er platforme til at vise danske faglige og kommercielle spidskompetencer, og når internationale forskere kommer hertil for at deltage i en kongres, er der et godt afsæt for danske forskere til at skabe internationale netværk”, udtaler erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne