En ny rapport om mødemarkedets økonomiske betydning i Danmark konkluderer, at kongresser og konferencer udgør en større og større del af dansk turisme, oplyser VisitAalborg i en pressemeddelelse.

Organisationen skriver, at der i 2017 blev afholdt 4.118 kongresser og konferencer i Nordjylland mod 3.100 i 2010 - en stigning på 33 procent. Rapporten viser dog, at det samlede antal møder i regionen gik tilbage med 15 pct.

”Rapporten dokumenterer kongres- og konferenceturismens store betydning for hele landet. Og det er godt at se den store stigning i antallet af internationale besøgende, specielt til kongresser og konferencer. De internationale kongresser og konferencer er ikke bare værdifulde målt i omsætning på mødemarkedet, men de skaber også værdi for Danmark på mange andre måder. De er platforme til at vise danske faglige og kommercielle spidskompetencer, og når internationale forskere kommer hertil for at deltage i en kongres, er der et godt afsæt for danske forskere til at skabe internationale netværk”, udtaler erhvervsminister Rasmus Jarlov (K).

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ruths Hotel byder ny direktør velkommen

De seneste ni år har Peter Jensen stået i spidsen for et af Nordjyllands vigtigste vartegn, Ruths Hotel. Men den tid er nu slut, og pinden er blevet givet videre til Tom Boye, der er ny direktør på hotellet., skriver TV2Nord.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne