Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

To har sagt farvel i frustration over de økonomiske vilkår, og derfor er der i dag ikke et restaurantskib i Svendborg Havn. Men det bliver der lavet om på nu.

Restauratøren Launy Lindahl har sammen med svendborgenseren Torben Jørgensen stiftet Rederiet Torlau ApS, og selskabet har købt et skib, som lige nu ligger i en dok på Frederiksø.

Kombinationen af flydende restauranter og Svendborg har ellers ikke været en ubetinget succes.

I 2011 opgav Jørgen Kragh Jensen efter 22 år at drive restaurationsskibet Oranje, og året efter valgte ægteparret Michael og Sylvia Højgaard at forlade Svendborg med deres flydende café og restaurant, M/S Sundance.

Danske restauranter går skaldyrs-bonanza

Den 17. maj slår en række af landets restauranter for første gang dørene op til Seafood. Over 50 aktører fra restaurationsbranchen landet over inviterer til en hyldest af det danske hav og dets imponerende udvalg af frisk fisk og skaldyr

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind