To har sagt farvel i frustration over de økonomiske vilkår, og derfor er der i dag ikke et restaurantskib i Svendborg Havn. Men det bliver der lavet om på nu.

Restauratøren Launy Lindahl har sammen med svendborgenseren Torben Jørgensen stiftet Rederiet Torlau ApS, og selskabet har købt et skib, som lige nu ligger i en dok på Frederiksø.

Kombinationen af flydende restauranter og Svendborg har ellers ikke været en ubetinget succes.

I 2011 opgav Jørgen Kragh Jensen efter 22 år at drive restaurationsskibet Oranje, og året efter valgte ægteparret Michael og Sylvia Højgaard at forlade Svendborg med deres flydende café og restaurant, M/S Sundance.

Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000

Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne