To har sagt farvel i frustration over de økonomiske vilkår, og derfor er der i dag ikke et restaurantskib i Svendborg Havn. Men det bliver der lavet om på nu.

Restauratøren Launy Lindahl har sammen med svendborgenseren Torben Jørgensen stiftet Rederiet Torlau ApS, og selskabet har købt et skib, som lige nu ligger i en dok på Frederiksø.

Kombinationen af flydende restauranter og Svendborg har ellers ikke været en ubetinget succes.

I 2011 opgav Jørgen Kragh Jensen efter 22 år at drive restaurationsskibet Oranje, og året efter valgte ægteparret Michael og Sylvia Højgaard at forlade Svendborg med deres flydende café og restaurant, M/S Sundance.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne