To har sagt farvel i frustration over de økonomiske vilkår, og derfor er der i dag ikke et restaurantskib i Svendborg Havn. Men det bliver der lavet om på nu.

Restauratøren Launy Lindahl har sammen med svendborgenseren Torben Jørgensen stiftet Rederiet Torlau ApS, og selskabet har købt et skib, som lige nu ligger i en dok på Frederiksø.

Kombinationen af flydende restauranter og Svendborg har ellers ikke været en ubetinget succes.

I 2011 opgav Jørgen Kragh Jensen efter 22 år at drive restaurationsskibet Oranje, og året efter valgte ægteparret Michael og Sylvia Højgaard at forlade Svendborg med deres flydende café og restaurant, M/S Sundance.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne