Helnan International Hotels har ansat den erfarne Hoteldirektør, Claus Birk Larsen, som ny direktør på Helnan Hotel Phønix Aalborg.

Claus Birk Larsen kommer fra en stilling som mangeårig direktør på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor han blandt andet også var formand for turisforeningen Visitvesthimmerland. Claus Birk Larsen er uddannet i hotelbranchen og har haft forskellige leder- og direktørstillinger gennem årene.

Helnan Phønix Hotel Aalborg har sat gang i renoveringsplaner, og det glæder Claus Birk Larsen.

”Phønix Hotel vil med sine historiske og fantastiske rammer, midt i Aalborg centrum, blive et dejligt hotel med 220 værelser og indbydende lokaler til både selskaber og konferencer, når vi har været igennem renoveringsplanerne”.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne