Helnan International Hotels har ansat den erfarne Hoteldirektør, Claus Birk Larsen, som ny direktør på Helnan Hotel Phønix Aalborg.

Claus Birk Larsen kommer fra en stilling som mangeårig direktør på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor han blandt andet også var formand for turisforeningen Visitvesthimmerland. Claus Birk Larsen er uddannet i hotelbranchen og har haft forskellige leder- og direktørstillinger gennem årene.

Helnan Phønix Hotel Aalborg har sat gang i renoveringsplaner, og det glæder Claus Birk Larsen.

”Phønix Hotel vil med sine historiske og fantastiske rammer, midt i Aalborg centrum, blive et dejligt hotel med 220 værelser og indbydende lokaler til både selskaber og konferencer, når vi har været igennem renoveringsplanerne”.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne