Helnan International Hotels har ansat den erfarne Hoteldirektør, Claus Birk Larsen, som ny direktør på Helnan Hotel Phønix Aalborg.

Claus Birk Larsen kommer fra en stilling som mangeårig direktør på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor han blandt andet også var formand for turisforeningen Visitvesthimmerland. Claus Birk Larsen er uddannet i hotelbranchen og har haft forskellige leder- og direktørstillinger gennem årene.

Helnan Phønix Hotel Aalborg har sat gang i renoveringsplaner, og det glæder Claus Birk Larsen.

”Phønix Hotel vil med sine historiske og fantastiske rammer, midt i Aalborg centrum, blive et dejligt hotel med 220 værelser og indbydende lokaler til både selskaber og konferencer, når vi har været igennem renoveringsplanerne”.

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne