På Kiin Kiin 71 kan man bogstavelig talt smage alt godt fra havet. På restaurantens hjemmeside står der, at de kræver to timer og tre kvarter af ens tid. De knap tre timer byder på fisk og skaldyr i alle afskygninger.

Det er sidste skud på stammen i en lang række af Michelin-kokken Henrik Ydes restauranter i København. Han forklarer, at deres nye koncept af inspireret af små restauranter i Tokyo, hvor gæsterne ofte sidder helt oppe foran kokken.

”Vi har fået fat i de to superkokke Takashi og Sherwin. Vi ville gerne helt ned i størrelse, som man ser mange steder i Tokyo. Der spiser man i baren i meget små restauranter,” siger Henrik Yde.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne