På Kiin Kiin 71 kan man bogstavelig talt smage alt godt fra havet. På restaurantens hjemmeside står der, at de kræver to timer og tre kvarter af ens tid. De knap tre timer byder på fisk og skaldyr i alle afskygninger.

Det er sidste skud på stammen i en lang række af Michelin-kokken Henrik Ydes restauranter i København. Han forklarer, at deres nye koncept af inspireret af små restauranter i Tokyo, hvor gæsterne ofte sidder helt oppe foran kokken.

”Vi har fået fat i de to superkokke Takashi og Sherwin. Vi ville gerne helt ned i størrelse, som man ser mange steder i Tokyo. Der spiser man i baren i meget små restauranter,” siger Henrik Yde.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Trend: Eksklusive måltider skaber værdi

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om, eksklusive hoteller der ny- og gentænker madoplevelsen for at tiltrække købestærke gæster langvejsfra

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne