Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvordan er det nu lige, en flødeboller bliver til - sådan fra start til den er klar til at blive fortæret - for eksempel af en sulten hotelgæst - eller af et lækkersultent barn på kokkeskole.
Det var der god mulighed for at finde ud af på Hotel Crowne Plaza, da hotellet i dag afviklede kokkeskole for en flok børn. Via sit nyhedsbrev havde Crowne Plaza givet modtagerne mulighed for at tilmelde deres barn til kokkeskolen, der afvikles denne weekend. Et stort antal meldte sig - men der var kun plads til i alt 32 børn. Over 100 måtte nøjes med at stå på en venteliste.
Crowne Plaza oplyser, at det er helt tilfældigt, at deres kokkeskole falder sammen med børnenes efterårsferie. Kokkeskolen afvikles som en del af hotellets CSR (Corporate Social responsibility) - altså virksomhedens opfattelse af socialt ansvar over for sine omgivelser.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025