Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hvordan er det nu lige, en flødeboller bliver til - sådan fra start til den er klar til at blive fortæret - for eksempel af en sulten hotelgæst - eller af et lækkersultent barn på kokkeskole.
Det var der god mulighed for at finde ud af på Hotel Crowne Plaza, da hotellet i dag afviklede kokkeskole for en flok børn. Via sit nyhedsbrev havde Crowne Plaza givet modtagerne mulighed for at tilmelde deres barn til kokkeskolen, der afvikles denne weekend. Et stort antal meldte sig - men der var kun plads til i alt 32 børn. Over 100 måtte nøjes med at stå på en venteliste.
Crowne Plaza oplyser, at det er helt tilfældigt, at deres kokkeskole falder sammen med børnenes efterårsferie. Kokkeskolen afvikles som en del af hotellets CSR (Corporate Social responsibility) - altså virksomhedens opfattelse af socialt ansvar over for sine omgivelser.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025