I forbindelse med Klimaårskonferencen den 12. november inviterer Wonderful Copenhagen, HOFOR og Københavns Kommune jeres virksomhed til at deltage i en workshop om etablering af et energispare-netværk for hoteller i København.

Reduktion af energiforbruget i hotellerne kan både give en økonomisk gevinst og kan samtidig gavne klimaet. Vel at mærke uden, at det går ud over komforten.

Hotellerne i København betaler hvert år ca. 500.000 kr. i straf for dårlig afkøling af fjernvarmen. Det kan der i mange tilfælde rettes op på ved at forbedre driften af fjernvarmecentraler.

Hvis varmeforbruget i alle hoteller reduceres med 5 pct. kan det give en samlet økonomisk gevinst på over 3 mio. kr. Det er HOFORs erfaring, at de 5 pct. kan hentes alene ved at optimere driften af fjernvarmecentralerne.

Arrangementet er målrettet de større hoteller i København; -ejere, CSR-chefer og driftschefer.

På workshoppen den 12. november giver HOFOR gode råd til optimering af fjernvarmeanlægget, og der vil blive mulighed for at drøfte, hvilke særlige udfordringer, der er i denne branche i forhold til at spare energi.

Tilmeld dig her.

Fristen for tilmelding er den 1. november 2018.

Har du fået læst?

Hotel sætter miljøet først: Stor udvidelse er skrinlagt

Direktør på Sinatur Haraldskær, Kari Brandsgård, har i flere omgange talt om, at erhvervslivet i lang tid er drevet på mål om vækst, og at det ikke kan blive ved med at gå rent miljømæssigt. Og hvordan stemmer det så med, at Vejle Amts Folkeblad for et år siden - i januar 2019 - kunne fortælle, at Haraldskær Sinaturhotel og Konference gik og bryggede på at bygge en ny værelsesfløj?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne