I forbindelse med Klimaårskonferencen den 12. november inviterer Wonderful Copenhagen, HOFOR og Københavns Kommune jeres virksomhed til at deltage i en workshop om etablering af et energispare-netværk for hoteller i København.

Reduktion af energiforbruget i hotellerne kan både give en økonomisk gevinst og kan samtidig gavne klimaet. Vel at mærke uden, at det går ud over komforten.

Hotellerne i København betaler hvert år ca. 500.000 kr. i straf for dårlig afkøling af fjernvarmen. Det kan der i mange tilfælde rettes op på ved at forbedre driften af fjernvarmecentraler.

Hvis varmeforbruget i alle hoteller reduceres med 5 pct. kan det give en samlet økonomisk gevinst på over 3 mio. kr. Det er HOFORs erfaring, at de 5 pct. kan hentes alene ved at optimere driften af fjernvarmecentralerne.

Arrangementet er målrettet de større hoteller i København; -ejere, CSR-chefer og driftschefer.

På workshoppen den 12. november giver HOFOR gode råd til optimering af fjernvarmeanlægget, og der vil blive mulighed for at drøfte, hvilke særlige udfordringer, der er i denne branche i forhold til at spare energi.

Tilmeld dig her.

Fristen for tilmelding er den 1. november 2018.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne