I forbindelse med Klimaårskonferencen den 12. november inviterer Wonderful Copenhagen, HOFOR og Københavns Kommune jeres virksomhed til at deltage i en workshop om etablering af et energispare-netværk for hoteller i København.

Reduktion af energiforbruget i hotellerne kan både give en økonomisk gevinst og kan samtidig gavne klimaet. Vel at mærke uden, at det går ud over komforten.

Hotellerne i København betaler hvert år ca. 500.000 kr. i straf for dårlig afkøling af fjernvarmen. Det kan der i mange tilfælde rettes op på ved at forbedre driften af fjernvarmecentraler.

Hvis varmeforbruget i alle hoteller reduceres med 5 pct. kan det give en samlet økonomisk gevinst på over 3 mio. kr. Det er HOFORs erfaring, at de 5 pct. kan hentes alene ved at optimere driften af fjernvarmecentralerne.

Arrangementet er målrettet de større hoteller i København; -ejere, CSR-chefer og driftschefer.

På workshoppen den 12. november giver HOFOR gode råd til optimering af fjernvarmeanlægget, og der vil blive mulighed for at drøfte, hvilke særlige udfordringer, der er i denne branche i forhold til at spare energi.

Tilmeld dig her.

Fristen for tilmelding er den 1. november 2018.

Har du fået læst?

Nyt energiforlig lemper afgifter

Regeringen indgik i fredags en aftale med alle Folketingets partier, som indebærer en større fokus på grønne løsninger frem mod 2030. Desuden indeholder aftalen lempelser af afgifter på el og elvarme for næsten 2 mia. kr.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne