ISS Diversity Prize går i år til BC Hospitality Group A/S. Herom siger Allan L. Agerholm, CEO i BC Hospitality Group:

"Der hersker ingen tvivl om, at vores målrettede arbejde med at skabe en mangfoldig arbejdsplads både styrker medarbejdernes engagement og bidrager positivt til bundlinjen. Vores mantra er, at 'bæredygtighed er god business', og vi er meget stolte over at modtage ISS Diversity Prize 2018, som helt sikkert vil motivere alle på tværs af koncernen til at arbejde endnu mere dedikeret og resultatorienteret med mangfoldighedsinitiativer og ledelse af mangfoldige teams."

Både BC Hospitality Group, DSB og Peder Lykke Centret var nominerede til prisen pga. deres dedikerede arbejde med ledelse af mangfoldige teams ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

I ISS-juryens begrundelse for at tildele BC Hospitality Group årets 'ISS Diversity Prize' lød det blandt andet:

”Den vigtigste faktor i valget af BC Hospitality Group A/S er deres strategiske indsatsområder inden for ledelse af mangfoldige teams, herunder 'One Team' initiativet, der har til formål at skabe et arbejdsmiljø og en teamdynamik, hvor alle føler sig accepterede og værdifulde.”

Hoteldirektør: ”Vigtigt for Københavns hoteller konstant at have events”

Radisson Hotel Group, en af Danmarks mellemstore hotelaktører, kom ud af årets andet kvartal med en RevPAR 6,6 procent under samme tid sidste år. RevPAR er indtægt per tilgængeligt hotelværelse – revenue per available room. Radisson forklarer i en regnskabsmeddelelse den faldende RevPAR i Danmark med stadig flere udbudte hotelværelser i København, skriver Standby.dk.

Hotelkoncern leverer flot resultat

2018 blev endnu et godt år for BC Hospitality Group A/S, og arbejdet med identificering af attraktive investeringsmål inden for ledende internationale hotel brands fortsætter, fortæller direktøren.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne