Aftalen mellem BC Hospitality Group og Forum, som blev indgået i 1997, da den traditionsrige bygning på Frederiksberg blev solgt til direktør Poul Sundberg, er opsagt med udgangen af marts næste år.

Det betyder, at Forum igen skal til at stå på egne ben som udstillings-og kongreshal, eller eventuelt overgå til noget helt andet.

Administrerende direktør Allan Agerholm fra BC Hospitality Group lægger ikke skjul på, at meget har forandret sig i København. 

”Vi har fået Royal Arena, som det helt store kompleks, og K. B. Hallen er på vej som nybyggeri. Valby Hallen renoveres, og selv er vi ved at udvide med en hal i nogenlunde i samme størrelse som Forum,” siger han til STANDBY.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Grøn fokusdag havde venteliste

Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Hoteldirektør: ”Vigtigt for Københavns hoteller konstant at have events”

Radisson Hotel Group, en af Danmarks mellemstore hotelaktører, kom ud af årets andet kvartal med en RevPAR 6,6 procent under samme tid sidste år. RevPAR er indtægt per tilgængeligt hotelværelse – revenue per available room. Radisson forklarer i en regnskabsmeddelelse den faldende RevPAR i Danmark med stadig flere udbudte hotelværelser i København, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne