Aftalen mellem BC Hospitality Group og Forum, som blev indgået i 1997, da den traditionsrige bygning på Frederiksberg blev solgt til direktør Poul Sundberg, er opsagt med udgangen af marts næste år.

Det betyder, at Forum igen skal til at stå på egne ben som udstillings-og kongreshal, eller eventuelt overgå til noget helt andet.

Administrerende direktør Allan Agerholm fra BC Hospitality Group lægger ikke skjul på, at meget har forandret sig i København. 

”Vi har fået Royal Arena, som det helt store kompleks, og K. B. Hallen er på vej som nybyggeri. Valby Hallen renoveres, og selv er vi ved at udvide med en hal i nogenlunde i samme størrelse som Forum,” siger han til STANDBY.dk.

Partnerskab: ”Vi skal kigge indad i klimakampen”

Klimapartnerskabet for Service, IT og Rådgivning skal både se indad og forbedre sin egen forretning for at sænke udledningen af CO2, men samtidig skal industrien også bidrage til, at løse udfordringerne for mange andre brancher. Det mener Eva Berneke, KMD, i et debatindlæg i Børsen, som hun er medunderskriver på sammen med Allan Agerholm, direktør for BC Hospitality Group, Rasmus Ødum, Group COO iCowi, og Jakob Riis, der er topchef i Falck.

Hoteldirektør skal være med til at skabe klimapartnerskab med effekt

Hvilke initiativer kan reducere CO2-udledningen i turismen, service, IT og rådgivning? Det skal et af regeringens tretten klimapartnerskaber komme med deres anbefalinger til. I spidsen sidder KMD’s adm. direktør Eva Berneke, og fra turisme- og oplevelseserhvervet får hun opbakning af Allan L. Agerholm, der er koncernchef i BC Hospitality Group og næstformand i HORESTA.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne