Der er hård kamp om kunderne på det odenseanske marked, skriver Fyens.dk.

Restaurant Krenkok i Odense åbnede første gang i 2012 og lukkede derefter kortvarigt ned i 2016, da den daværende direktør Marie Louise Breith fra trådte og tog en del af personalet med sig til restaurant Marie Louise. I juli i år lukkede restauranten så igen og en måneds tid efter blev selskabet bag, M & M Gastro Aps, blevet begæret konkurs.

Tapas-restauranten Snik Snak åbnede i Jernbanegade i 2012 og blev i 2015 overtaget af Morten Dixen, der dog i foråret måtte erkende, at konkurrencen om kunderne var blevet for hård. Han valgte derfor første at sætte restauranten til salg og siden at lukke helt ned.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Kendt kok konsulent på den nye restaurant

I erkendelse af at restaurationsdrift ikke hører til spidskompetencerne på museet, så har Holmegaard Værk fået en af dansk madverdens store navne Torben Klitbo ind som konsulent på restauranten, skriver Sjællandske.

3F og HORESTA støtter karantæne ved svindel med kinesiske kokke

Der skal være mulighed for at give karantæner til virksomheder, der ansætter illegal arbejdskraft eller udnytter den såkaldte beløbsgrænse, der tillader virksomheder at indhente arbejdskraft fra lande uden for EU ved en månedsløn på 35.582 kroner eller derover. Sådan lyder det nu fra både fagforbundet 3F og HORESTA i Fagbladet 3F.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne