Der er hård kamp om kunderne på det odenseanske marked, skriver Fyens.dk.

Restaurant Krenkok i Odense åbnede første gang i 2012 og lukkede derefter kortvarigt ned i 2016, da den daværende direktør Marie Louise Breith fra trådte og tog en del af personalet med sig til restaurant Marie Louise. I juli i år lukkede restauranten så igen og en måneds tid efter blev selskabet bag, M & M Gastro Aps, blevet begæret konkurs.

Tapas-restauranten Snik Snak åbnede i Jernbanegade i 2012 og blev i 2015 overtaget af Morten Dixen, der dog i foråret måtte erkende, at konkurrencen om kunderne var blevet for hård. Han valgte derfor første at sætte restauranten til salg og siden at lukke helt ned.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne