Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvorfor bliver vi stimuleret af noget, der knaser? Hvorfor går vi automatisk uden om fødevarer, der har en bestemt farve, mens andre farver lokker os?

Og hvorfor taler vi så meget som smag, når vores lugtesans i virkeligheden giver os tusind gange så mange impulser?

Det kan du få svarene på, når erhvervsskolen ZBC inviterer til masterclass i neurogastronomi med Rasmus Bredahl.

Modul 1:

  1. januar 2019 fra kl. 10.00 – 20.00
  2. januar 2019 fra kl. 09.00 – 15.00

Modul 2:

  1. februar 2019 fra kl. 10.00 – 15.00 (eksamen)

Tilmelding og praktisk info

Tilmelding skal ske 3 uger inden kursusstart til administrativ teamleder Susanne B. Jørgensen på mail: [email protected]. Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Ivan Kousholt på tlf. 28442065.

Se også

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind