Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dragsholm Slot optages i den prestigefyldte hotel- og restaurantguide Relais & Châteaux og bliver dermed del af en forening, der rummer hotel- og restaurantscenens verdenselite.
Med optagelsen indfrier Dragsholm Slot en mere end ti år gammel ambition. Slottet blev godkendt efter en længere ansøgningsproces, der har budt på uanmeldte inspektørbesøg og nøje gennemgange af slot, restauranter, hotelværelser, værtskab og service.
Dragsholm er kun den andet danske virksomhed, der er optaget i Relais & Châteaux. Den første var Falsled Kro.
Foreningen blev etableret i Frankrig i 1954 og tæller i dag godt 500 medlemmer i 60 lande.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024