Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Næsten 900.000 måltider bliver smidt ud af britiske restauranter og cafeer hver dag ifølge madspilds-app’en Too Good To Go, skriver The Guardian. App'en har lavet en forretning på at videresælge maden, der nærmer sig sit udløb.
Udsmidningen af råvarer svarer til 320.000.000 måltider om året eller fem måltider per brite.
Too Good To Go udtaler:
“Ingen lader lyset brænde, når de forlader huset. Dog tænker vi ikke nok over, at vi spilder gode råvarer, om det så er på restauranter, i supermarkeder eller derhjemme”, lyder det fra app’ens britisk chef Hayley Conick.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024