På møde- og konferencemarkedet er bevidstheden om bæredygtighed stigende. Det skriver Skift.com, og Olivia Galun, medlem af den internationale organisation for professionelle kongresorganisatorer, tilføjer, at det er alle fra gæster til værter samt øvrige interessenter, der interesserer sig for dagsordenen.

”Der er langt større fokus på den langsigtede indflydelse af møder og ’smid-væk-mentaliteten’ bliver nu udfordret”, siger hun.

Rose Squitieri-Strickland, senior project manager hos BCD Meetings & Events, siger, at det særligt er den yngre generation, som har øjne på bæredygtighed og CSR, og som vært er man derfor nødt til at tænke disse elementer ind, når man vil lave et arrangement, der matcher deres behov.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne