En tidligere ansat, der ikke har fået sin løn, blev restaurant SmækkerLækkers endeligt. 2. oktober blev restauranten taget under konkursbehandling efter en begæring fra den tidligere ansatte, og restauranten er derfor lukket efter tre et halvt år, skriver Ugeavisen Kolding.

Ifølge SmækkerLækkers direktør Bjarne Pedersen skyldes den manglende løn, at der ganske enkelt ikke er blevet tjent penge nok i sommerens løb.

”Det har været en lidt for lang sommer i forhold til, hvad det plejer, og det har taget kundegrundlagt, fordi folk ikke har haft lyst til at spise indendørs” forklarer han, som drømmer om senere at kunne åbne en ny restaurant, men som ikke har nogen konkrete planer.

SmækkerLækker åbnede i foråret 2015, og allerede et år senere blev den optaget i den prestigefulde restaurantoversigt White Guide, som anbefalede 331 af de bedste madoplevelser i Danmark.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne