En tidligere ansat, der ikke har fået sin løn, blev restaurant SmækkerLækkers endeligt. 2. oktober blev restauranten taget under konkursbehandling efter en begæring fra den tidligere ansatte, og restauranten er derfor lukket efter tre et halvt år, skriver Ugeavisen Kolding.

Ifølge SmækkerLækkers direktør Bjarne Pedersen skyldes den manglende løn, at der ganske enkelt ikke er blevet tjent penge nok i sommerens løb.

”Det har været en lidt for lang sommer i forhold til, hvad det plejer, og det har taget kundegrundlagt, fordi folk ikke har haft lyst til at spise indendørs” forklarer han, som drømmer om senere at kunne åbne en ny restaurant, men som ikke har nogen konkrete planer.

SmækkerLækker åbnede i foråret 2015, og allerede et år senere blev den optaget i den prestigefulde restaurantoversigt White Guide, som anbefalede 331 af de bedste madoplevelser i Danmark.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne