Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En tidligere ansat, der ikke har fået sin løn, blev restaurant SmækkerLækkers endeligt. 2. oktober blev restauranten taget under konkursbehandling efter en begæring fra den tidligere ansatte, og restauranten er derfor lukket efter tre et halvt år, skriver Ugeavisen Kolding.
Ifølge SmækkerLækkers direktør Bjarne Pedersen skyldes den manglende løn, at der ganske enkelt ikke er blevet tjent penge nok i sommerens løb.
”Det har været en lidt for lang sommer i forhold til, hvad det plejer, og det har taget kundegrundlagt, fordi folk ikke har haft lyst til at spise indendørs” forklarer han, som drømmer om senere at kunne åbne en ny restaurant, men som ikke har nogen konkrete planer.
SmækkerLækker åbnede i foråret 2015, og allerede et år senere blev den optaget i den prestigefulde restaurantoversigt White Guide, som anbefalede 331 af de bedste madoplevelser i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Farvel til Jensens Bøfhus: Alle restauranter overtages af Bone's
08-11-2025
-
Bone’s vokser til 39 restauranter efter opkøb af Jensens Bøfhus
08-11-2025
-
Regeringen i nyt initiativ: Vil tvinge Airbnb til at dele data med myndigheder
08-11-2025
-
CNN fremhæver Tivoli som global julefavorit
08-11-2025
-
HORESTA debatindlæg: Turismepulje skal skabe resultater – ikke skrivebordsprojekter
08-11-2025
-
København vil indføre boligpatrulje mod ulovlig korttidsudlejning
08-11-2025
-
Nyborg Strand vil løfte næste generation med nyt elevinitiativ
08-11-2025
-
Norrlyst koncernen vil digitalisere branchen med prisdifferentiering og AI
08-11-2025